Mereu observ ca nu am timp si vad in jur ca altii fac lucruri pe care nu pot sa le incadrez in limita timpului meu. Oare ei au comprimat timpul, sau timpul are alta masura pentru ei? Sau traiesc intr-o dimensiune paralela cu existenta mea?
Poate un raspuns ar fi ca ei asimileaza informatia mai repede si mai usor decat mine. Dar chiar si asa, parca fizic nu e posibil sa incadrezi in timp actiunile lor. Daca e sa ma iau dupa scrierile religioase, si anume ca lumea noastra este purgatoriul, locul in care sufletele trec prin incercari pentru a se purifica si evolua, atunci am incurcat-o.
Pentru ca timpul pe care il simt eu, il percep diferit fata de ceilali. Pentru mine trece prea repede si nu am timp destul pentru evolutia mea, sau intotdeaun avoi fi cu un pas in urma celorlalti. Voi fi un prostanac inteligent.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.