Coperta carte "Inimi Ale Iubirii"

Inimi ale Iubirii (Cover)

Poate mai stiu cativa dintre trecatorii “grabiti” sau prietenii “vizitatori” ca mai detin un blog creat pentru cartea pe care candva dintr-o inspiratie launtrica am reusit s-o scot la mal, adica sa o public… pentru satisfactia mea personala, dar mai ales pentru a lasa ceva in viitor.

Cu cateva saptamani in urma am fost obligat sa opresc comentariile (nu pentru ca erau asa de multi comentatori ca nu as fi facut fata…) pe acel domeniu, pentru ca modulul Akismet contra spam nu mai facea fata, nici chiar pentru comentarii bune, pentru ca erau amestecate printre altele cu spam, dar pe care nu le percepea ca spam. Astfel saptamanal aveam in jur de peste 10000 comentarii spam, cateva mii zilnic uneori, care se mareau proportional cu cantitatea articolelor scrise. Cateva sute zilnic incepusera sa se adune laolalta cu cateva comentarii bune, desi erau relative, fiind de la domenii care aveau un pic legatura cu subiectele dezbatute. Oricum nefiind adeptul comentariilor, pentru ca niciodata nu m-am plans de asta nici pe acest blog mai vechi daca pot spune (cantitatea articolelor nefiind nici pe departe in numar mai mare relativ cu perioada in care am scris pe blogul nou), cu toate ca e bine pentru “n” factori SEO, Social Media, am oprit total comentariile. In final prefer contactul real, mai ales pe aceasta tema: iubirea divina, dar si pe socializare.

Poate ca in viitor cand videochat-ul va deveni ceva normal, si nu vicios, precum in prezent, se va putea face un altfel de blogging si de socializare.

Concluzia finala pe care am tras-o, este ca iubirea este folosita pentru scopuri murdare, atat in offline, dar si in online, aceasta aratand cat de mult pretuiesc oamenii, cel mai scump si pretios lucru din existenta, fara de care sufletul nici nu poate concepe existenta sa in univers.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.