FreeFest 2011, Ploieşti, Prahova, România

FreeFest 2011, Parcul Bucov, Ploieşti, Prahova, România

S-au înmulțit așa mult edițiile Prahova Blog Meet (#phblogmmet), încât o să continui pe aceeași linie, cum a fost de exemplu ediția diacritice închinată lui Valentin Negoiță (Waven.ro), această ediție o dedic festivalului FreeFest, pentru că asta s-a remarcat în cadrul acestei ediții.

Bineînțeles la fel de important a fost si promovarea Ştiri Ploieşti pentru a arăta ce înseamnă un ziar online local de calitate prin campania “Noi vrem presă online de calitate în Prahova”.

Astfel după cum spune despre PH Blog Meet Ediţia 5, fratele meu Kriogen (alias Nicolae Mihalcea):

Haotik a venit cu un mini-laptop de la Maguay primit în teste, Vali cu o tabletă Blackberry… la fel primită în teste de la Evomag.

Radu Simionescu a sosit aproape de final şi ne-a vorbit despre FreeFest, unde s-au ales cinci bloggeri oficiali pentru eveniment:

FREE FEST 2011

27-29 Mai 2011

Cel mai important eveniment al anului 2011 din Ploiești, pe segmentul de concerte live: FREE Fest II, se va desfășura pe parcursul a trei zile, două nopți, in perioada 27 – 29 mai, in parcul Constantin Stere din Bucov. In cadrul festivalului, se vor reuni unele dintre cele mai celebre trupe din tara, din arealul muzicii rock si electro.

Aflat la cea de-a doua ediție, acest eveniment va fi realizat in parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești si Administrația Parcului Comemorativ « Constantin Stere » Bucov, iar din punct de vedere al imaginii va fi asociat cu “Zilele Orașului Ploiești”, ce vor avea loc în aceeași perioadă.

Prima ediție a festivalului FREE Fest, ce s-a desfășurat în perioada 28 – 30 Mai 2010, în aceeași locație propusă ca şi pentru acest an, a reunit 60.000 de Watti, 18.000 de oameni, 29 de trupe şi 109 artiști, pe 2 scene. Ediția 2011 promite a fi un plus atât din punct de vedere al imaginii, cat şi al producției.

Astfel, pe scena principală, pana în acest moment sunt confirmate trupele: Trooper, El Negro, E.M.I.L., Sport Sângeros 3, Darauf, Travka, Lefters, S.A.N., PseudoNoise, Pilgrims Progress, iar pe scena secundară: Specii, Cedry2k, Monobrow şi Vizi.

La fel ca şi anul trecut, există un traseu moto amenajat, pe care se vor desfășura concursuri moto, va exista şi o paradă moto prin întregul oraș, vom avea 2 zone de camping amenajate şi păzite, una pentru motocicliști, iar cealaltă pentru restul participanților.

Sponsori : Coca-Cola HBC Romania, Inbew Breweries, Montin SA
Parteneri : Primăria Municipiului Ploiești, Parcul Constantin Stere, Asociația EURO Spirit, LetsRock.ro, AnDOO Design

Acest eveniment este organizat de Asociația EUROSPIRIT, organizație non-guvernamentală deschisă tinerilor din Romania, având sediul in Str. Clujului nr 6, Ploiești, CIF : 26435823, IBAN RO07BTRL03001205329928XX, Banca Transilvania, Sucursala Ploiești, Președinte Radu Simionescu.

Persoane de contact:
Andrei Năstase – Project Manager
0737 153 033 / 0733 894 619
andrei.nastase@freefest.ro

Radu Simionescu – Fundraising Manager
0724 288 155
radu.simionescu@freefest.ro

Lista participanților la această ediție:

Vali Negoiță waven)
George Dincă (iPloiesti)
Iorga Tiberiu (saikoo)
Sorin Nuţă (zorin)
Dragoş Irimia (3ditorial)
Mihalcea Nicolae (kriogen)
Daniela Schiopu (axioma)
Dragoș Schiopu (haotik.ro)

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

2 Răspunsuri la “Prahova Blog Meet (#phblogmeet) ediția FreeFest 2011”

  1. mvphotomag spune:

    Buna initiativa.Cred ca dau si eu o tura maine la FreeFest.
    Salutari!