Cred ca politica isi are radacinile in aparitia societatii denaturate. A inceput cand unui om nu i-a ajuns ce avea, si a dorit sa ia ce apartinea celor din jur. Cum a reusit acest lucru? Comportandu-se ca o curva. A stors energia semenilor sai, pana cand au ramas fara vlaga, trebuind sa astepte ca „acumulatorii” sa se incarce din nou… Pentru ca apropo suntem ca niste „acumulatori”. Zilnic ne incarcam cu energie din existenta. Asa a aparut societatea creata de acesti „vampiri energetici”. Unii dintre noi nu ne reincarcam asa de repede cu energie, si atunci se intampla o minune. Corpul reactioneaza la furtul energiei, si refuza sa mai fie exploatat. Asa au aparut revolutionarii, o solutie nu prea buna, pentru ca isi irosesc energia luptand impotriva „vampirilor”, a politicienilor actuali.
Cea mai buna solutie este sa devii imun la farmecele societatii denaturate, la vorbele politicienilor curve. Ma apuca rasul cand vad ca cineva se lauda ca e un politician bun, renumit, care nu doreste decat binele semenilor sai. Adica este o curva de lux. La un pret mai mare iti fura mai repede „energia existentei”, si iti da iluzia ca nu poti trai fara ei. Un alt leac ar fi ca toti sa votam mereu orice, chiar si cea mai mica lege. Asta nu ar rezolva complet problema, dar ne-ar da un ragaz sa ne incarcam bateriile, si le-ar da mai mult de lucru asa-numitilor politicieni.
Deci pastrati-va energia si nu va mai lasati pe mana „curvelor de lux” din societatea noastra.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.