#PloiestiTweetMeet 2

Duminica 28 Martie 2010 (sper data viitoare sa nu mai fie duminica) a avut loc din nou la doar o luna, Ploiesti Tweet Meet aka #PloiestiTweetMeet (sau Ploiesti Twitmeet) editia a doua, la Retro Caffe.

Aceasta editie de fapt as putea s-o numesc de fapt prima editie, pentru ca a pornit pe drumul cel bun, fiind organizata mult mai bine si avand participanti de trei ori mai mult.

Intalnirea a fost organizata de Vlad Petre, aka @sekret (daca aveti nevoie de petreceri karaoke, atunci cu siguranta ati gasit cel mai potrivit DJ), si un pic ajutat pe la “colturi” de Dragos Schiopu, aka @haotik.

Invitatul special Florin Grozea, aka @floringrozea, a dat stralucire acestei intalniri, dovedind in acest fel ca nu este doar o vedeta, dar si o “persoana 2.0”, si confirma in acest fel ceea ce gandeam despre el ca om, ca este poate cea mai activa si informata vedeta de la noi pe socializare online.

Ca de obicei scriu articolul “in urma tuturor” (batranetea e de vina), pentru ca nu ma multumesc cu un simplu post in care doar sa linkuiesc, ci doresc ca de obicei sa subliniez mai in detaliu ce s-a vorbit (data viitoare s-a anuntat live online streaming din partea domnului Sebastian Roman, unul dintre patronii OpticNet, care de altfel detine si BrainHost).

Am avut onoarea sa vorbesc pentru prima data la un eveniment si in fata unui public, si sper ca am reusit sa deschid portile inimii si altor utilizatori catre Social Media, catre socializare si comunicare online, dar mai ales poate au inteles importanta fenomenului in viata noastra.

Desi era aproape sa nu pot ajunge la eveniment, intr-un final am ajuns impreuna cu Denisa. Desi @sekret ma rugase sa tin un discurs legat de… speram sa nu fie nevoie, pentru ca nu ma consider un om realizat in media, care sa poata vorbi de succes, ceea ce cauta majoritatea in online pana la urma. Am experienta in Social Media, dar numai pentru ca este pasiunea mea in online… nu am cautat un castig din aceasta pasiune.

Fotograful oficial cu experienta si aparate pe masura: Vali Ovidiu

Afis si slide-urile de prezentare: Deea

Clipuri video de la karaoke: contul de Youtube al Jorjianei.

Au vorbit:

  • Despre blogul lor: Strumfita, Sorin aka CodRosu, Liliana, Bogdan, Alex, John
  • Florin Grozea: cum a aflat de twitter, pentru ce si-a facut un blog, despre site-ul eOk, primul site cu muzica legala din Romania
  • Haotik: despre ce scrie pe blogul sau, si cate ceva despre proiectul Digg (Romania)
  • Eu: despre socializare, comunicare si importanta unui astfel de eveniment (mai multe poate in articole viitoare)

Alte articole legate de eveniment:

Prezenti la eveniment:

Oldies but goldies: @Haotik, @valiovidiu, @militaru, @alexzizzou, @kriogen, @zanardi1, @strumfitaa, @ddragos, @sekret

Lume noua: @andreyaalexa, @mitzanu, @djcata, @brain_host, @codrosu, @jorjiana, @cristinacirstea, @euJohn, @lilianacostache

Fotografii realizate de ValiOvidiu.ro:

Related articles by Zemanta

Reblog this post [with Zemanta]

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Un Răspuns la “Ploiesti Tweet Meet II sau 2: conectare la viitor”

  1. strumfitaa cu esarfa spune:

    foarte bun articolul, felicitari!

Trackbacks/Pingbacks

  1. BlogMeet: socializare despre blogging la Ploiesti | RaaVi | Social Media - [...] RaaVi | Social Media Social Media Thoughts « Ploiesti Tweet Meet II sau 2: conectare la viitor [...]