NetCamp 2011 - 22 Noiembrie 2011, Crowne Plaza Bucharest Hotel

NetCamp 2011

NetCamp 2011, fiind la a cincea ediție, va avea loc pe data de 22 Noiembrie 2011, la Crowne Plaza Bucharest Hotel.

NetCamp – este primul eveniment din România dedicat antreprenoriatului online și dezvoltării proiectelor web.

Față de NetCamp 2010, evenimentul de anul acesta se va orienta pe două direcții:

  1. un ghid de lansare a afacerilor pe Internet:
    • un workshop susţinut de antreprenori cu experienţă,
    • o competiţie de proiecte web;
  2. va reprezenta locul de întâlnire dintre designeri și developeri – dezvoltare web și aplicații mobile, printr-o serie de seminarii și sesiune de networking.

Se doreşte în acest fel să se ofere informaţii de ultimă oră, strategii, resurse necesare şi oportunităţi recente de dezvoltare pentru antreprenori şi companii care activează în online.

Seminarii NetCamp 2011

 

Start-Up Now! Workshop Screenshot

Start-Up Now!

Start-Up Now! – este un workshop dedicat antreprenorilor tineri, celor care vor să dezvolte anumite idei în online, cât și pentru cei care vor să își perfecționeze cunoștințele și proiectele. În cadrul acestui seminar se va învăța cum se realizează un proiect web dintr-o idee, trecând prin toate etapele lansării unui proiect și fiind îndrumați de antreprenori online renumiți. Tot în cadrul acestei sesiuni, Vlad Stan (Fondator – Business Design Academy) va prezenta un curs special de antreprenoriat online în stilul său renumit – scurt, dar intensiv.

 

MobileDev Workshop Screenshot

MobileDev

MobileDev – este un workshop pentru mobile development. Pentru că piața de internet mobil și aplicațiile destinate pentru acesta, este în continuă dezvoltare, și foarte probabil va deveni piața cea mai căutată în următorii ani, acest eveniment se adresează dezvoltatorilor locali de aplicatii mobile și potențialilor investitori în acest domeniu. Sesiunea se adreseaza atât celor care sunt activi pe piața de mobile development, cât și celor care sunt interesați să intre pe această piață și doresc să afle ultimele aplicații și tehnologii din domeniu.

 

WeWorkWeb Networking Screenshot

WeWorkWeb

WeWorkWeb – este o întâlnire între developeri, designeri și manageri din companii de web development, și o parte din profesioniștii comunității web locale, în care își împărtășesc ultimele noutăți, idei și opinii. În cadrul acestei întâlniri se vor prezenta informații despre tehnologii de ultimă oră și tendințele actuale din web design și web development.

 

Net Start-Up Concurs Screenshot

Net Start-Up

Net Start-Up – este o competiție de idei și proiecte dedicate tehnologiei și Internetului. Evenimentul se adresează atât proiectelor deja lansate, cât și ideilor care caută resurse pentru a fi lansate. Participarea va fi gratuită și va consta într-o prezentare scurtă a proiectului, cu teme axate pe: aplicații online, aplicații mobile, site-uri de conținut, site-uri de conținut generate de utilizatori, etc. Un juriu va alege cinci proiecte care vor fi prezentate la sfârșitul conferințelor, într-o sesiune specială, în fața investitorilor, care vor hotărî câștigătorul; astfel cea mai apreciată idee se va premia cu 1000 Euro.

Tot la NetCamp 2011, prin competiţia Bursele Ursus, studenţilor care doresc să dezvolte o afacere pe Internet, li se va oferi oportunitatea de a învăța prin bursele oferite în cadrul unui concurs de idei despre antreprenoriatul online.

NetCamp 2011 este organizat de Evensys, în parteneriat cu Nokia, Microsoft, Vodafone, BCR și Ursus.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Fără Răspunsuri la “NetCamp 2011”

Trackbacks/Pingbacks

  1. NetCamp 2011 | BunDeCitit.ro - [...] raavi.ro : NetCamp 2011, fiind la a cincea ediție, va avea loc pe data de 22 Noiembrie 2011, la…