What the font

WhatTheFont?!

What The Font – Ce font este?

Prin MyFonts cu serviciul What The Font, puteti afla ce font este folosit intr-o imagine, folosind sistemul de recunoastere a fontului WhatTheFont. Uploadati o imagine scanata cu fontul pe care doriti sa-l aflati si veti gasi imediat cele mai potrivite asemanari in baza de date. Iar daca WhatTheFont nu se descurca, puteti trimite imaginea pe forumul WhatTheFont Forum, unde veti gasi suport de la cei pasionati de fonturi.

Indiciu pentru WhatTheFont:

WhatTheFont suporta cele mai folosite formate de imagini (GIF, JPEG, TIFF, BMP). Marimea maxima a imaginii este in jurul a 360 x 275 pixeli. Inaltimea ideala a literelor pentru cel mai bun rezultat este de aproximativ 100 pixeli. Incercati sa obtineti textul orizontal si literele sa nu se atinga intre ele. WhatTheFont va recunoaste doar literele mari sau mici.
Daca imaginea nu merge cu WhatTheFont, trimiteti-o totusi pe forumul WhatTheFont.

Update 2011: WhatTheFont … Ce font este… puteti afla si prin serviciile oferite de What Font Is, proiect premiat la NetCamp 2011 – Net Start-Up.

 

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

2 Răspunsuri la “Ce font o fi – Acum poti sti cu WhatTheFont”

  1. Si eu tot din intamplare am gasit-o, si am pus-o atat ca sa nu uit eu cat si sa poata fi de folos si altora. Ma bucur daca te-a ajutat 🙂

  2. Simplu spune:

    Interesanta ideea, cautam de mult o aplicatie de genul asta! Merci!