BlogMeet Ploiesti

Vineri, 9 Aprilie 2010, a avut loc BlogMeet Ploiesti, la scurt timp dupa PloiestiTweetMeet 2, fiind o intalnire intre bloggerii ploiesteni la Club OK.

Aceasta intalnire as fi dorit-o de la primul PloiestiTweetMeet, pentru ca au fost cativa oameni (2) de la acest blogmeet, pe care as fi dorit sa-i cunosc personal de la inceputul acestor intalniri la nivel local.

Intalnirea a fost organizata de Christian Vasile, alias @Sadak, si Sorin Nuta, alias @Sorinake, semanand foarte mult cu primul #PloiestiTweetMeet, asa cum precizeaza si Vlad Petre, alias @Sekret in articolul sau.

Cred ca aceste intalniri restranse au cel mai mare potential pentru a face conexiuni si cunostinte apropiate fata de cele cu multa galagie si multi participanti. Acest lucru il precizeaza si Vali Negoiță, alias Waven in articolul sau, el fiind unul dintre cei pe care am dorit sa-i cunosc personal mai demult, tocmai pentru ca imi place sarcasmul lui (dar tot nu o sa scriu cu diacritice 😛 cel putin pana Google nu mai face transliterare). A doua persoana pe care am dorit s-o cunosc mai demult este Sadak, unul dintre organizatorii acestei intalniri (“meet”=mit 😀 ), dar nu pentru ca a facut posibil acest eveniment. A fost unul dintre multi altii pe care i-am gasit de la inceputul acestui an pe Twitter, datorita promovarii articolelor pe Digg.ro , si care m-a impresionat ca in ciuda varstei fragede are activitate si reusite demne de admiratie. In acelasi timp e printre putinii care pot spune ca scoate bani din blogging, chiar daca putini, dar poate afirma acest lucru.

Desi se aminteste mereu ca vorbesc despre Social Media, chiar si la o intalnire despre blogging, cred ca inca multi nu realizeaza ca tocmai asa ne-am intalnit si asa am reusit sa ne cunoastem, si nu doar prin intermediul blogurilor. Social Media este practic mediul care promoveaza fara sa intelegem de ce, tocmai munca si pasiunea noastra, facand legaturi astfel cu persoane cu pasiuni asemanatoare.

Singurul dintre noi care si-a ales un nume de domeniu care chiar il reprezinta e baiatul ciudat, care pare ciudat in offline, dar in online nu e deloc ciudat.

Zorin a reusit sa confirme credinta mea ca orasul nostru are talente nenumarate, dar care nu sunt promovate sau migreaza si sunt asimilati de capitala, fiind asa de aproape.

Nu il uit nici pe Haotik, care a tot batut apropo in articolul lui de fete frumoase, dar el venind mai tarziu, s-a desfatat (cu privirea bineinteles) prea putin de prezenta tinerelor talentate in fotografie si blogging, Florentina si Andreea.

Ca nota finala, cred ca viitorul este al acestor tineri talentati, noi (cei trecuti de 35 ani) fiind doar niste “intrusi” in acest univers tehnologic minunat, care le apartine in totalitate, cel putin aici in Romania.

Articole despre BlogMeet Ploiesti:

  • Blogmeet Ploiesti #1 (lifeseduction.com)
  • BlogMeet Ploiesti #2 (valiovidiu.ro)
  • #BlogMeetPloiesti (vladpetre.ro)
  • Despre Blogmeet Ploiești (sadak.ro)

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Un Răspuns la “BlogMeet: socializare despre blogging la Ploiesti”

  1. De acum in colo va fi mult mai usor.