Blogger Tampit

DUH!!!

De cand am intrat cu picioarele in blogosfera, am dat din coate la inceput intrand cam greu, pentru ca m-am trezit prea tarziu sa fiu activ, cand offline-ul deja cadea in domeniul in care activam.

Am inteles ca local nu poti face treaba, pentru ca e normal ca sa treaca ani de zile pana reusesti sa realizezi ceva, doar la noi se poarta sa dai tunuri peste noapte, ca sa stai linistit zica-se pentru restul vietii… Asa ca am intrat pe piata din afara, pe canalele Social Media. De ce Social Media? Pentru ca reprezinta cel mai bine cum as dori lumea sa fie: deschisa si iubitoare, prieteni si frati cu totii, fara intentii ascunse. Este normal ca si asta sa denatureze cu timpul, pentru ca atunci cand companiile vad potentialul financiar intr-un ideal frumos, foamea lor de bani sa denatureze calea fericirii. Dar nu companiile sunt de vina, ci doar cei care sunt angajati de ele, pentru ca nu angajeaza profesionisti, dar nu angajeaza nici pasionatii in domeniu.

Citeam undeva ca ce campanii fac bloggerii A-list daca au doar 2-3 RT-uri la nu stiu ce brand-uri. Au doar 2-3, dar credeti-ma ca au relevanta in motoarele de cautare mai mult decat 20 ale voastre. De ce? Pentru ca Google ne cunoaste pe toti, mai mult sau mai putin (Explicat Aici). Vi se pare poate ca vorbesc SF, dar in viitor mi se va da dreptate, asa cum am spus in alta parte (Aici) ca vor fuziona sau vor lucra companiile mari impreuna, gasind metode de a comunica si conecta utilizatorii retelelor sociale, tocmai pentru a putea da si mai multa relevanta continutului (Live Search!). De aceea daca Bobby Voicu da RT are mai multa relevanta decat 10 bloggeri cu cativa zeci de „prieteni” (asa le spun eu la followers), care si-au dat RT intre ei. Asta ca sa intelegeti un pic canalele Social Media, lucruri pe care unii le stiu sau nu. Apoi conteaza mult ce scrieti pe canalele Social Media, cat de mult socializati, adica cat de mult impartasiti informatie relevanta, fara a fi subiectivi… si lista poate continua.

Nu iau partea nimanui, dar imi plac lucrurile de calitate, iar cei care au ajuns sus, nu au ajuns degeaba. Eu nici macar blogger nu ma pot numi la cat de multe articole am scris de cand am intrat in blogosfera. Pot doar sa spun ca am creat si eu ceva din suflet, desi nici acela nu consider ca imi apartine. Mda… si am scris acest articol tot din cauza lui Haotik.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.