WeGetThere.com Screenshot

WeGetThere.com

L-am cunoscut pe David Nagy la cursurile lui Vlad Stan pentru Business Design Academy, şi bineînţeles că făcea pitching la creaţia sa – WeGetThere.com – încă de pe atunci.

Nu am apucat să scriu nimic atunci despre el, aşa cum nu am apucat să scriu despre mulţi alţi oameni interesanţi şi munca lor, deşi în acea perioadă adunasem zeci de contacte și informații. Dar o perioadă proastă a făcut să apară praful pe acele schițe, ca în prezent să dispară cu totul, pentru că nu le-am mai găsit.

Dar profit de faptul că Haotik îl susține în acest articol – Sa mergem mai departe… WeGetThere – și public mesajul său pentru că îmi place proiectul său.

De cateva luni, dupa cum unii dintre voi stiu, am inceput sa lucrez la WeGetThere.com impreuna cu o echipa grozava!

In perioada asta nu am avut un venit stabil, si dupa cum va puteti imagina, vorba englezului – it wasn’t easy.

Dar sunt convins ca a meritat, merita si in continuare va merita sa ma dedic acestui proiect.

De ce? Deoarece cred in el cu tot ce sunt.

Ca sa putem merge la nivelul urmator, prezentarea proiectului la un eveniment in Germania, la care ne-am calificat deja PirateSummit , am nevoie de bani. Nu multi! 200 de euro. (De fapt 100 acum, pentru ca de ieri, Joi, pana azi, Vineri 9 septembrie, am avut deja 4 sustinatori 😀 Multumesc baieti)

Daca vrei cu adevarat sa ne ajuti sa ne vedem visul cu ochii, pentru ca apoi sa putem ajuta si noi pe altii, cumpara un “patratel” pe si spune-le si altor prieteni de-ai tai despre proiect.

Multumesc mult!

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.