Webstock 2012 va avea loc pe 28 septembrie 2012 şi este cel mai important eveniment despre social media din România.

 

Ce este Webstock 2012

 

Sustin Webstock 2012 banner

Webstock 2012

Webstock găzduiește conferinţe unde se dezbat pe lângă subiecte de actualitate din Social Media (precum veșnicul FaceBook), și ultimele informații din domeniul tehnologiei și blogging.

Se află la a cincea ediție și ca de fiecare dată aduce în prim plan persoane renumite din mediul online românesc. Evenimentul este susținut de Vodafone și organizat de Evensys, având parteneri pe Doncafe, Staropramen, Bitdefender și HP.

Webstock 2012 va da startul cu două conferințe care aduc informații despre cele mai bune strategii de promovare, instrumente și oportunități pe partea de social media, fiind susținute de ultimele informații despre aplicațiile și tehnologiile din acest domeniu.

Partea a doua va cuprinde trei micro-evenimente care vor avea loc în același timp, abordând subiecte importante din mediul online – blogging, rețele sociale și viitorul tehnologiei.

Ceremonia de acordare a premiilor – Gala Webstock Awards – va avea loc după conferințe, anunțând câștigătorii, iar petrecerea Webstock va încheia ziua evenimentului.

Ca și anul trecut, evenimentul va fi transmis live pe Internet și în acest an.

În limita locurilor disponibile se vor acorda invitații la eveniment, iar cei interesați  pot completa un formular pentru a obține o invitație – Solicită invitație la Webstock 2012.

 

Competiție proiecte Social Media la Webstock Awards

Webstock Awards imageTot în cadrul acestei conferințe, ca în fiecare an are loc Webstock Awards, unde intră în competiție proiectele cele mai noi și creative pe partea de social media. Proiectele au început să fie înscrise pe 9 august și ultima zi de înscrieri este pe data de 5 septembrie 2012, iar participarea în cadrul competiției este gratuită, fiind înscrise la această pagină – Înscriere proiecte la Webstock Awards, iar detaliile complete aici  – Premii Webstock 2012.

Proiectele trebuie să se încadreze în una din cele 12 categorii disponibile:

 • Publishing
 • Utility
 • Viral
 • Social Networking
 • User Generated Content
 • Audio & Video
 • Blogging Campaigns
 • Special Projects
 • Facebook Applications
 • Bloggers’ Projects
 • Mobile applications
 • Others

Proiectele înscrise vor fi analizate de două jurii care sunt formate din profesioniști în domeniu. Preselecția – 6 septembrie – 12 septembrie – va fi realizată de un juriu format din bloggeri și specialiști online, care vor verifica încadrarea corectă a proiectelor înscrise și fișele de înscriere, iar jurizarea finală va fi făcută de un juriu format din experți în marketing și persoane din agenții între – 13 septembrie – 21 septembrie.

 

Webstock 2011 în cifre

Webstock 2011 image

Webstock 2011

Webstock 2011 a avut loc timp de zece ore sub tema – Power To The Web – cu peste 600 participanți, prezentări în două sesiuni și trei conferințe în paralel, la care au vorbit și prezentat peste 40 de vorbitori locali și internaționali.

Competiția Webstock Awards a ales 47 de câștigători din cele 103 proiecte rămase în cursă dintre cele 254 de aplicații înscrise în cele 12 categorii disponibile din concurs, iar 13 proiecte au fost distinse cu trofeul Webstock 2011.

 

Webstock 2011 – Power to the Web Video by Vodafone

Webstock 2012 – linkuri utile

Webstock 2012 Website
Webstock – cea mai mare conferinta despre social media din Romania…
Pagina Webstock pe FaceBook
Pagina evenimentului Webstock 2012 pe rețeaua socială Facebook…
Contul @WebstockRO pe Twitter
Contul evenimentului Webstock 2012 pe rețeaua socială Twitter

 [rotatingtweets screen_name=’WebstockRO’]

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Fără Răspunsuri la “Webstock 2012”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Webstock 2012 | BunDeCitit.ro - [...] 2012 raavi.ro : Webstock 2012 va avea loc pe 28 septembrie 2012 şi este…