Untraceable (2008)
Titlu Alternativ:
Crime online (2008)
Streaming Evil

Regia:
Gregory Hoblit

In rolurile principale:
Diane Lane, Colin Hanks

Gen:
Horror, Thriller

Sinopsis:
Agentul FBI Jennifer Marsh are misiunea de a urmari un criminal in serie aparent imposibil de gasit, care pune pe internet clipuri video live ale victimelor sale. Pe masura ce trece timpul, jocul de-a soarecele si pisica devine tot mai personal.
Cinemagia:
In cadrul FBI, o sectie speciala investigheaza infractiunile realizate prin intermediul internetului. Agenta Jennifer Marsh se confrunta cu un criminal deosebit: acesta isi prezinta online crimele atroce, pe propriul sau site, iar soarta fiecarei victime este hotarita de utilizatori. Cu cat mai multe click-uri pe site, cu atat victima moare mai repede. Marsh si echipa ei pornesc in cautarea criminalului, dar acesta este… de negasit.
Trivia:
Site-ul folosit de criminal (www.killwithme.com) de fapt exista. Este detinut de studioul filmului si este folosit pentru a promova filmului. Pe el, utilizatorii sunt dusi pe o copie a computerului FBI folosit de personajul Jennifer Marsh. Desktopul ei este spart de criminal care ofera vizitatorului patru teste in care el/ea trebuie sa le completeze pentru a dezactiva site-ul ei.
Erori:
Factual errors: One of the victim’s lifespan is seen to have been June 14, 1955 to January 15, 2008. It is said that he is 55 years old, although in reality he would have been 52.

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Articole asemanatoare:

Un Răspuns la “Untraceable (2008): Este In Top 10 in Box Office”

  1. Merita vazut… unele scene sunt mai dure, dar face ca personajul negativ sa para si mai dement decat ar fi cineva bolnav ca el… Oricum sper ca in realitate sa nu existe asa oameni bolnavi pe internet si sa mai fie si inteligenti… sau cine stie la atatea miliarde…