The Spiderwick Chronicles Poster

The Spiderwick Chronicles (2008)

Este In Top 10 in Box Office

Titlu Alternativ:
Cronicile Spiderwick

Regia:
Mark S. Waters

In rolurile principale:
Nick Nolte, Freddie Highmore, Sarah Bolger

Gen:
Aventuri, Drama, Familie, Fantastic

Sinopsis:

Dupa mutarea la ferma Spiderwick cu mama lor, Jared si Simon, frati gemeni, si sora lor Mallory, se trezesc prinsi, pe neasteptate, intr-o lume alternativa a zanelor descoperind ca toata zona este populata de zane si alte creaturi magice.

Cinemagia:

Cartile din mult indragita serie The Spiderwick Chronicles, sunt adaptate pentru ecran intr-o fantezie care-ti dezvaluie lumea ascunsa din jurul tau. Totul incepe cand familia Grace, formata din gemenii Jared si Simon, sora Mallory si mama lor parasesc New York-ul, in urma divortului, si se muta in vechea casa a unchiului lor, Arthur Spiderwick. „The Spiderwick Chronicles” este o fantezie plina de aventuri, populata cu creaturi dintr-o lume nevazuta.

CinemaRX:

Filmul este bazat pe bestsellerul omonim pentru copii scris de Holly Black si Tony Diterlizzi. Povestea este despre trei copii care se lupta cu spiridusi si alte creaturi magice care vor sa puna mana pe Ghidul lui Arthur Spiderwick. Filmul va urmari aventurile copiilor familiei Grace: Simon, Mallory si Jared caci vor intalni multe feluri de zane. Zanele sunt lasate ambiguue, daca sa faca parte integranta din poveste sau nu. Cand acestia se intalnesc cu Mulgarath, un capcaun, isi dau repede seama ca acesta nu se va in laturi de la nimic sa puna mana pe Ghid.

Link Film:

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Un Răspuns la “The Spiderwick Chronicles (2008)”

  1. Kairon spune:

    nice info. astept sa apara sa-l pot vedea 🙂