The Forbidden Kingdom (2008)
Regia:
Rob Minkoff

In rolurile principale:
Jet Li, Jackie Chan

Gen:
Actiune, Aventura, Comedie, Fantastic

Sinopsis:
O descoperire facuta de un tanar american obsedat de kung fu il trimite intr-o aventura in China, unde se alatura unei bande de razboinici experti in arte martiale, pentru a-l elibera pe Regele-Maimuta care este intemnitat.
Cinemagia:
Inspirat dintr-o veche fabula chinezeasca, cea a Regelui-Maimuta, The Forbidden Kingdom penduleaza intre China antica si Statele Unite din ziua de azi. Un adolescent este transportat ca prin minune in trecut cand gaseste intr-un magazin de antichitati batul de lupta al regelui. Ajuns la curtea acestuia, pustiul se alatura unei armate de razboinici fiorosi care au jurat sa-si elibereze conducatorul din inchisoare. Cu Jet Li si Jackie Chan in roluri principale, secventele de lupta vor fi cu siguranta nemaipomenite.
Trivia:
Acest film marcheaza pentru prima data colaborarea dintre maestrii artelor martiale Jet Li si Jackie Chan.
Erori:
Continuity: Jason and the Silent Monk disagree about proceeding immediately, or waiting two nights for the new moon. Jason leaves that night, but the moon is waxing, not waning, and won’t be new for weeks.
Citate:
Lu Yan: [to Lan Cai He] Ne putem omora fiecare cand se va termina totul.

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Articole asemanatoare:

Un Răspuns la “The Forbidden Kingdom (2008): Este In Top 10 in Box Office”

  1. Avand in vedere ca sunt fan Jet Li… si un pic asa aproape de jumate fan Jackie Chan… nu exista comentariu negativ cel putin la adresa celor 2 maestri… Cu cat mai multe filme cu ei, cu atat mai bine… Oricum deabia astept sa-l revad pe Jet Li, asa cum mi-a placut si in War, dar si in Fearless si The Warlords…