StumbleUpon Toolbar

Cum s-a vazut am facut o pauza lunga, pe blogul acesta, dar nu in Social Networking, microblogging 😛 , si nici pe Monden | RaaVi (care sunt foarte multumit de el, fratele meu face o treaba foarte buna acolo si pe cel de filme). Am sa spun si de ce, pentru ca asa zisul concediu – nexam, desi parte de peripetii scurte am avut (nu va povestesc chiar tot, mai ales cu divina femeie). In tot acest timp am testat pe propria piele cat dureaza traficul generat de conexiunile pe Social Networking, Bookmarking si Microblogging. Daca esti activ pe retele, fara sa scoti nici un articol vei avea acelasi trafic, cu mici nivele de trafic, ca si atunci cand scoti articol regulat. Daca lasi sa mearga totul in inertie, adica te implici foarte putin, dupa o luna va incepe sa scada traficul generat de activitatea pe retele de socializare, dar nu din cauza ca nu mai genereaza trafic, ci pentru ca atat iti aduce trafic mediu pe un articol, mai ales Stumbleupon, favoritul meu numarul 1. Poti ajunge pe prima pagina in Digg lejer, daca scrii subiecte ce se voteaza si ajung de obicei in prim plan, asta dupa ce iti formezi cercul de prieteni, votezi foarte mult, mai mult decat vei fi votat tu vreodata la un articol, si articolul trebuie scris in engleza (90% voturi de acolo vin). Articolul trebuie sa fie scris bine si cu un pic de umor, si gen „10 Femei cu cele mai lungi picioare din lume” sau „5 Masini cu consum cat cele pe energie solara”, etc.

StumbleUpon iti aduce trafic pe nisa daca articolul este inscris in categoria care i se potriveste si are tag-urile care il reprezinta cel mai bine, iar dupa cum spun alti bloggeri mai experimentati in SU, traficul generat pe un articol poate tine pana la 3-4 luni. Impresionant nu?

Inca mai aveti timp sa va implicati in Social Media, cu cat mai devreme cu atat mai bine :

  • „Primul venit… ultimul plecat”
  • „Cine se scoala de dimineata… departe ajunge”

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

2 Răspunsuri la “Testare Social Media si SEO”

  1. Sunt de acord ca Mixx este foarte bun, dar totusi eu las pe locul 2 Digg 🙂

  2. Anelly spune:

    SU rocks. De asemenea as mentiona Mixx pe locul al doilea din punctul meu de vedere.