Social Media este ca Sudoku, greu de inteles, dar asta inainte sa inveti jocul. Dupa ce incepi sa intri in joc, viata capata un nou inteles in viitor.

Pas dupa pas, traind si invatand regulile din lumea Social Networking, Social Bookmarking si Microblogging, incepi sa rezolvi si sa intelegi misterele din Social Media, la fel cum faci si in Sudoku.

Singura diferenta este aceea ca nu lucrezi cu numere, ci intalnesti oameni virtual, si multi dintre ei nu vor avea aceleasi interese si pasiuni ca tine, iar si mai multi dintre ei nu doresc sa urmeze regulile nescrise din Social Media.

wide open road

Image by sadaiche via Flickr

Dar daca urmezi sfaturile si principiile date de utilizatorii si iubitorii cu vechime si profesionisti de pe Retelele Sociale, vei apuca calea prieteniei fara limite cu toti oamenii care sunt dependenti de Social Media si Microblogging, care ajuta si invata comunitatile tot mai numeroase de pe retele.

Imi place si Social Media, dar si Sudoku… de foarte multe ori gasesc asemanari intre regulile folosite pentru ele, pentru a imbunatati logica si comunicarea, dar si pentru a fi un prieten adevarat.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.