Screenshot Simple Author Box

http://razvan-mihalcea.ro

Acum ceva timp gasisem un plugin fancy-trendy pentru o scurta biografie a unui autor, util pentru blogurile sau magazinele cu mai multi autori. Dar fiind pe bani si de fapt era useless varianta free, am cautat si am gasit pe WP Tuts pluginul Simple Author Box, un plugin simplu, dar folositor.

Exemplul este elocvent ca lucrurile simple sunt mai folositoare decat multe tampenii care nu valoreaza nimic desi se cere un pret mare, valoarea creatorilor functiilor simple fiind inestimabila totusi.

Am activat totusi acest plugin pe blogurile personale, desi pe unele doar eu am scris, pe altele gen Monden Blog, au scris mai multi, de el ocupandu-se fratele meu Kriogen (Mihalcea Nicolae) si Andreea, pentru ca multi vin de pe motoarele de cautare, nu pentru ca as fi mai cunoscut decat Haotik ca sa intre direct, iar din acestia nu stiu cati se mai obosesc sa vada si cine e prostul cel care a scris tampenia articolul care l-a facut sa dea click pe link.

Astfel acest plugin este in ultima instanta folositor tuturor necunoscutilor bloggerilor atat la inceput de drum cat si celor mai avansati, dar mai ales blogurilor la care colaboreaza mai multi autori.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.