logo vechi Digg.ro

Logo vechi Digg.ro (actual Digg.iaPH.ro)

Acum doua zile a avut loc relansarea site-ului digg.ro (actual digg.iaph.ro – dec 2012), un site de social news din Romania, colaborare intre mine si Haotik.

Ideea i-a apartinut lui Haotik (care m-a intrebat daca il pot face in Drupal), si fiind in foarte scurt timp, in maxim doua zile, a trebuit sa gasim o solutie pentru a-l relansa, astfel am hotarat sa sacrificam o parte importanta, dar care cere mai mult timp, si anume design-ul. Am optat pentru functionalitate si tema default, pentru a putea deja sa-l testam, fiind cateva probleme minore de la lansare. Normal ca nu vor fi incantati multi de design, mai ales cei cu pasiune pentru web design, dar momentan ramane asa.

Multe probleme vor aparea si multe dorinte vor fi, dar ca si Dacia noastra cea de toate zilele, le vom rezolva pe parcurs si va fi mai bun in viitor. Pentru eventuale preferinte sau sugestii sau probleme lasati un mesaj prin pagina de contact de pe digg.iaph.ro .

Eu nu zic ca o sa fim primii din Romania pe aceasta nisa, cum zice razboinicul Haotik, dar vom fi inca o alternativa la cele existente si daca utilizatorii vor fi corecti, vor fi postate numai stiri bune, care merita sa fie citite si promovate.

Update Decembrie 2012

  • Dupa cateva luni de repaus (mai multe luni 🙂 ) pentru probleme cu hostingul, l-am mutat pe http://digg.iaph.ro, unde am pastrat inclusiv utilizatorii si baza de date… probabil ca voi face curatenie in articole si pe viitor voi fi si mai selectiv in ce articole se vor adauga pentru ca doresc sa pastrez calitatea.
  • Hostingul este oferit de BrainHost, care a dovedit ca poate gazdui la performante maxime un website facut in Drupal, care la vechiul provider, probabil din cauza ca nu era optimizat serverul, facea numai probleme…
  • Momentan este tot pe structura Drupal 6 – Drigg, dar in viitor il voi trece pe Drupal 7, poate chiar Drupal 8, daca atunci cand voi incepe dezvoltarea temei si a siteului va coincide cu future freeze de la Drupal 8.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.