Foto Pupincurism

Pupincuristii

Mi s-a intamplat deseori sa dau peste astfel de oameni, si sunt sigura ca si voi, de multe ori , i-ati intalnit. Din pacate pentru ei, i-am “ghicit” de fiecare data!
Ma enerveaza la culme cand cineva e in stare sa iti pupe si negrul de sub unghii, doar ca sa obtina ceva de la tine. Si mai rau e atunci cand desi le dau semne ca nu asta e modalitatea prin care vor obtine ceva, continua in prostia lor sa insiste. Ca sa ma intelegeti mai bine, trebuie sa va spun ca lucrez (momentan) intr-un mediu in care am de a face cu toate categoriile de oameni, fie ei mai informati, sau mai putin informati, mai bogati, sau dimpotriva, saraci. Interesant este cum aproape de fiecare data gasesc tot felul de scuze, de motive…De obicei, majoritatea lasa lucruri importante, pe ultima suta de metri, si se asteapta ca tu sa le rezolvi problemele cat mai repede, iar cand le atragi atentia ca ar fi trebuit sa vina din timp, incep cu milogeala sau cu pupatul in cele mai intime locuri…lol. Ei, bine in astfel de momente simt ca iau foc, dar cu toate astea ma controlez, nu de alta dar nu imi place sa jignesc, chiar daca deseori sunt ironica cu apropiatii mei.
Din pacate, tarisoara asta a noastra, numita in continuare Romania, este plina de astfel de specimene, pe care le gasesti chiar si acolo unde te astepti mai putin. Si mi se pare ca mai grav este ca exista persoane care astepta linguselile si pupaturile in fund, nefacand diferenta intre un compliment gratuit si o linguseala scumpa, pentru ca daca nu ati aflat pana acum, va spun eu, linguselile costa, asa ca incercati sa nu le “cumparati”.

Despre autor

Denisa a scris 8 articole pentru noi.

I let the world to speak for me... I let the life to speak for me... I let the love for all of YOU to speak for me...

Share Button

Articole asemanatoare:

Un Răspuns la “Pupincuristii… :D”

  1. Alexandru Dumitraşcu spune:

    Am să folosesc imaginea aia, e genială.

    Pupincurismul în forma sa cea mai evoluată; aproape artă.