Inspiraţia Bloggerului

Inspiraţia Bloggerului

#phblogmeet ediția 9 (ediția bloage denumită de mine) a avut loc Miercuri – 21 Septembrie 2011 – la The Shamrock (Str. Vasile Lupu nr. 38).

Prea multe nu am a spune decât că tot ce era mai interesant de spus găsiți la:

Am denumit ediţia „bloage” pentru că a fost ca la început când fiecare a făcut cunoștință și a prezentat creața creația sa, adică blogul sau aplicația sau ce naiba mai poate ieși dintr-un creier încins de gă(o)zar prahoveano-ploieștean. Înțeleg frustrarea lui Vali – Waven.ro – pentru că el chiar are dreptate în felul lui fiind cred că singurul care studiază cu adevărat blegosPHera blogosPHera, iar după atât timp normal că nu mai are nevoie de prezentare. Nu am vrut să ies din context pentru că nu sunt un blogger de renume, cu toate că sunt contra acestei denumiri… și pe bună dreptate. Blogger cu acte consider un om care face bani din blogul lui și sunt câțiva care fac bani din blogging, prin diferite metode. Dar mai ales consider blogger pe cel care dorește să practice această meserie, să creeze conținut pentru bani.

Susțin ce am spus că un domeniu pe care îl ai de ani de zile pentru un pseudonim, nu trebuie schimbat, ci mai bine creezi un domeniu nou pentru brandul numelui tău. Dacă dorești să te faci cunoscut prin nume și să ai mai multă notorietate într-un domeniu, atunci este clar ce trebuie să faci și poți face redirecționare la domeniul nou de la cel vechi.

Ca răspuns pentru Crețu – Neydamn.eu – credeam că ai preluat cartea de la fratele meu… doar ați plecat împreună pe cărări „alese”, dar o poți prelua și în format digital… nu te costă nimic… decât „doi” click – Cartea „Inimi Ale Iubirii”… care btw mai are un pic și face 400 descărcări (Update 2018: peste 8000 downloads), cât tirajul când am publicat-o.

Cât despre situația blogosPHerei, tind să cred că indiferent dacă unul sau altul va mai organiza sau nu, va continua să existe și să se dezvolte, mai ales că generația tânără își spune cuvântul. Mă simt uneori depășit și îmi pare rău că nu dețin finanțele, dar nici timpul, și nu am încă un proiect care ar putea include creația și munca celor care vor să facă bani din blogging. Deocamdată mă ocup de proiectele mele și de promovarea partenerilor mei, pentru că asta a fost ideea când am creat blogurile, site-urile… și toată munca mea pentru dezvoltare personală pe partea de Web Design.

Destul pentru astăzi… v-am pupat pe inteligența blegospherică și să ne vedem și auzi cu bine…

Au participat:

 1. Dragoş Şchiopu : Haotik.ro
 2. Vali Negoiţă : Waven.ro
 3. Fogaș Rareș : Ghimpeleploiestean.ro
 4. Iorga Tiberiu : Saikoo.eu | movie-spot.saikoo.eu
 5. Irimia Dragoş : 3ditorial.eu
 6. Toma Alin : Welovecremsnit.ro
 7. Cristi : Devhell.ro
 8. Bogdan : Posedsandero.com
 9. Silviu : Errmy.wordpress.com
 10. Irinel : fillrgame.com
 11. Bogdan: Cojo.ro | USB3.RO
 12. Mihalcea Nicolae : Kriogen.name
 13. Andreea Craciun : Lifeseduction.com
 14. Musat Denise Mihaela : Denise9.wordpress.com
 15. Dana Şchiopu : Danaschiopu.ro
 16. John Cristea : Zerodoi.ro | eu-si-tu.blogspot.com
 17. Răzvan Mihalcea : InimiAleIubirii.ro
 18. Marin Apostol (Saramon): Mymagicstar.com
 19. Vali Ovidiu : Valiovidiu.ro
 20. Iulian Dima : juliandima.com
 21. Marian : hunter.i3.ro
 22. + Invitat special de la Craiova (cu rădăcini în Câmpina) – Irimescu Răzvan-Damian zis Creţu : Neydamn.eu

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

2 Răspunsuri la “#phblogmeet – ediţia bloage”

 1. Acum o descarc ( cartea ) su na apuc de citit. Chiar ma bucur ca te-am intalnit !