Regia:
Jeff Lowell

In rolurile principale:
Eva Longoria („Desperate Housewives”), Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs (American Pie)

Gen:
Comedie, Fantastic, Romantic

Sinopsis:
O fantoma incearca sa saboteze relatia actuala cu un medium, a fostului ei iubit.
CinemaRX:

Devastat de moartea logodnicei sale Kate, chiar în ziua nuntii lor, Henry accepta într-un final, la insistentele surorii sale Chloe, sa-i faca o vizita unui medium pe nume Ashley. În ciuda faptului ca are dubii mari în privinta abilitatilor asa-zisului medium, Henry si Ashley se simt atrasi unul de celalalt si pâna la urma cei doi se îndragostesc.
Însa odata cu descoperirea dragostei apar si problemele, deoarece Ashley este bântuita de fantoma fostei logodnice a lui Henry, care considera ca este de datoria ei sa rupa relatia dintre cei doi, chiar daca acesta este ultimul lucru pe care îl va mai face pe acest pamânt.

Trivia:

Original title was „How I Met My New Boyfriend’s Dead Fiancee or: Ghost Bitch”.

Erori:

Continuity: Before Ashley and Henry’s first kiss, the position of Ashley’s hair changes every time the camera angle changes. Then, when they do kiss, Ashley’s entire head changes position between shots.

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.