One Missed Call Poster

One Missed Call (2008)

Este In Top 10 in Box Office

 

Titlu Alternativ:
Apel nepreluat (2007)

Regia:
Eric Valette

In rolurile principale:
Edward Burns, Shannyn Sossamon

Gen:
Horror, Mister, Thriller

Sinopsis:
In acest remake al filmului horror japonez „Chakushin Ari” (2003), cativa oameni incep sa primeasca mesaje vocale de la ei insisi din viitor — mesaje care includ data, ora si cateva detalii despre moartea lor.


Cinemagia:
„Cum crezi ca va fi cand vei muri?” In thrillerul supranatural „Apel nepreluat”, un numar de oameni primesc pe mobil mesaje de groaza despre sfarsitul care-i asteapta. Desi mesajele pot fi sterse, numarul lor intra inevitabil in categoria: i-a sunat ceasul/mobilul.
Beth Raymond (Shannyn Sossamon) este traumatizata de soarta a doua prietene care au murit la doua zile una dupa alta. Cel mai infricosator lucru este ca cele doua au murit dupa ce au primit mesaje de groaza pe telefonul mobil – de fapt, inregistrari terifiante ale ultimelor lor momente de viata. Desi mesajele au fost primite cu cateva zile inainte, moartea lor s-a petrecut exact atunci si asa cum fusese prezis in mesaje.
Politistii cred ca Beth are halucinatii – cu exceptia detectivului Jack Andrews (Ed Burns), a carui sora a murit intr-un accident straniu, foarte asemanator cu moartea prietenelor lui Beth. Jack si Beth incep o cautare febrila pentru a dezlega misterul apelurilor fatale.
Dar tocmai cand se apropiau de adevar, telefonul lui Beth a inceput sa sune straniu, iar pe afisaj a aparut apel nepreluat…
Alcon Entertainment si Kadokawa Pictures prezinta, in asociere cu Equity Pictures Medienfonds GmbH&Co.KG IV, productia Intermedia Films, „Apel nepreluat”. In rolurile principale apar Shannyn Sossamon, Ed Burns, Ana Claudia Talancon, Ray Wise si Azura Skye.


Trivia:
In timpul pregatirii filmului, directorul Eric Valette nu s-a uitat niciodata la versiunea japoneza originala Chakushin ari (2003), si le-a cerut si actorilor sa faca la fel.
Erori:
Erori facute de personaje (posibil erori intentionate de catre producatori): Cand Beth si Taylor sunt treziti deoarece telefoanele lor suna (care nu au baterie in ele), Beth spune ca apelul a sosit la 7:32 PM, dar telefonul arata 8:32 PM.
Citate:
Leann Cole: Acesta nu este tonul meu de apel.

Trailer:

 

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.