Nim's Island (2008)
Titlu Alternativ:
Insula din vis (2008)

Regia:
Jennifer Flackett, Mark Levin

In rolurile principale:
Gerard Butler, Jodie Foster, Abigail Breslin

Gen:
Aventuri, Comedie, Fantastic,Familie

Sinopsis:
O tananra locuieste pe o insula izolata cu tatal ei, om de stiinta, si comunica cu autorul singuratic al cartii pe care o citeste.
Cinemagia:

Orice se poate intampla pe INSULA DIN VIS, un loc in care imaginatia nu cunoaste oprelisti, iar aventura comanda. Aici, o tanara curajoasa pe nume Nim (ABIGAIL BRESLIN), inconjurata de animale exotice care-i sunt prietene si, inspirandu-se din legende si carti, duce o viata tropicala uimitoare, care o oglindeste pe cea a eroului ei preferat: Alex Rover, cel mai mare aventurier din lume. Cand insula ei e amenintata, ea ii cere ajutor lui Alex.
Dar ce nu stie Nim e ca celebrul autor al cartilor cu Rover e, de fapt, Alexandra Rover (JODIE FOSTER), o pustnica cu probleme de inima, izolata intr-un apartament urias de oras. Acum, intrucat Alexandra se aventureaza in lume, iar Nim da piept cu cea mai mare provocare a vietii ei tinere palpitante, amandoua trebuie sa aiba ca exemplu curajul cavalerului fictiv Alex Rover, si sa gaseasca puterea una in cealalta, pentru a salva Insula lui Nim.

Trivia:

Lulu Mickelson, the daughter of producer/screenwriter Paula Mazur, appears briefly in the airport scene as a passenger waiting in line at the security checkpoint.

Citate:

Nim Rusoe: The writer, and the scientist. That’s how their story began. How it ends, exactly? Nobody knows.

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.