NetCamp 2010

NetCamp 2010

Pe 8 Decembrie 2010, Mos Nicolae mi-a adus cu intarziere cadoul pentru inteligenta mea obosita cu ajutorul lui Cristian Manafu (indirect prin Haotik), ocazia de a participa la Netcamp 2010, caruia ii multumesc pe aceasta cale oficial.

Am vazut (dar nu este obiceiul meu sa deranjez, mai ales ca sunt un nobody)… cunostinte mai vechi: Florin Grozea, Alexandru Negrea, Cristina Chipurici. Am stat un pic de vorba cu Ana Matei, pe care am cunoscut-o cu ocazia Blogmeet Ploiesti de luna trecuta.

Titlul care defineste netcamp chiar uneste sub acelasi eveniment antreprenori, developeri, vizionari, unii renumiti, altii in devenire, sau putini care cauta inca sa defineasca calea pe care doresc s-o apuce, dar toti au nevoie sa inteleaga mai bine conceptul si calitatile necesare pentru a deveni un antreprenor online de succes. Cel mai important la acest eveniment mi s-a parut si este ceea ce imi macina mintea mea tocita de offline, posibilitatea de a prinde o idee noua, o oportunitate de a porni un proiect chiar si din prezentarile ilustrilor oratori, la care se vede munca enorma pe care au depus-o ca sa ajunga la rezultatele si succesul actual.

Am adunat material si idei pentru cateva articole pe care o sa incerc sa le printez in online cat mai rapid posibil.

Chiar daca am auzit un pic de barfa ca se fac prezentarile invitatilor romani cu slide-uri in engleza, s-a trecut cu vederea pentru ca se stie ca limbajul oficial al spatiului online este engleza.

Ceea ce este de remarcat este entuziasmul celor prezenti, cautand sa absoarba cat de mult se poate intr-un timp atat de scurt, si in mod sigur la fiecare eveniment vietile a cativa tineri sau participanti se schimba, facand primii pasi spre succes mai devreme sau mai tarziu.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.