Made Of Honor (2008)
Titlu Alternativ:
Mireasa e iubita mea! (2008)

Regia:
Paul Weiland

In rolurile principale:
Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Sydney Pollack

Gen:
Dragoste | Comedie | Romantic

Sinopsis:
Un baiat indragostit de o femeie logodita incearca sa castige inima ei dupa ce ea ii cere sa fie cavaler de onoare.
CinemaRX:

Tom Bailey e indragostit de cea mai buna prietena a sa Claire. Insa lui Tom ii frica de o relatie de durata si refuza sa recunoasca ceea ce pentru cei din jurul sau e evident … trebuie sa o ceara in casatorie pe Claire inainte ca aceasta sa gaseasca un alt barbat cu care sa faca pasul cel mare.
In momentul in care Colin, un scotian bogat, o ia cu fulgi cu tot pe Claire si o cere in casatorie, Tom trebuie sa fie martor la fericirea ei, fiind persoana careia Claire ii povesteste tot ce simte pentru logodnicul sau. Iar pe langa asta, ea il alege pe Tom sa-i fie „domnisoara” de onoare, acesta acceptand deoarece crede ca astfel va putea mai usor sa-si dovedeasca dragostea pentru prietena sa si in final sa o atraga alaturi de el.

Trivia:

Whilst filming at the Park Lane Hotel, on Park Lane in London, some 30 extras had to be called in at short notice when the production team noticed the frequency of passing red double-decker buses, a common enough occurrence in London, but not in New York, where the scene is set. The extras were used outside the hotel to try to block the buses out.

Erori:

Erori vizibile: In scena unde Tom o suna pe Hannah, ea spune ca este ora 3 dimineata in Scotia. Cu 5 ore diferenta de timp, ce face ca in New York sa fie ora 10 seara, totusi se vede lumina prin fereastra lui Tom.

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.