Mihalcea - Knorr pentru bucătari

KnorrPentruBucatari.ro

Cu ocazia turneului gastronomic de prezentare și degustare a noilor sosuri lansate pentru bucătarii profesioniști, cu mesajul „Testează-ne! Pasiunea pentru gust e în natura noastră!”, care are loc în Ploiești, la Sky (fostul complex INTEX – intrarea din Păulești, strada principală, nr.1), pe 4 Octombrie 2011, începând cu orele 15:00, Knorr a lansat prin Blogal Initiative o campanie specială pentru Bloggerii din Prahova – Ploiești.

Personal sunt un dezastru în bucătărie, iar asta am testat-o pe burta celor apropiați, iar dacă ar trebui să mănânce ce pregătesc eu ar trebui să se alăpteze numai cu lapte, dar după mintea mea cred că aș reuși să combin cu lapte și câteva sosuri noi lansate de Knorr pentru bucătari (care sunt diferite de cele din retail). Pentru a satisface nevoile bucătarilor și pentru a le răspunde la întrebări esențiale care stau pe buzele la majoritatea dintre noi când ne informăm despre un produs, mai ales când este legat de mâncare, Knorr i-a încurajat atât pe bucătari, cât și pe operatori și consumatori să pună întrebări pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro legate de produsele Knorr pentru bucătari, despre procesele de producție, gust, ingrediente și agricultura sustenabilă, pe care sunt bazate produsele Knorr pentru bucătari.

Spre deosebire de fratele meu care dorea să se facă bucătar și țin minte că îl sprijineam la acea vreme în idee, neștiind de fapt că propriul drum se va modifica odată cu al său, mie nu mi-a plăcut să gătesc, poate și pentru că nu îmi plac cartofii prăjiți. Cred că de mic copil am avut o aplecare spre grija pentru mediul înconjurător, începând cu corpul meu, iar Knorr a obținut toată atenția mea cu noile produse pentru bucătari și rețete îmbunătățite – Prezentare sosuri noi.

Astfel Unilever Food Solutions lansează în cinci orașe (Ploiesti – 4 octombrie, Sibiu – 11 octombrie, Constanta – 18 octombrie , Oradea – 25 octombrie si Bucuresti – 2 noiembrie) sosuri complet noi, dar și sosuri cu rețete optimizate după gusturile locale ale românilor, urmând cele patru promisiuni făcute de Knorr pentru bucătari, și anume:

  1. un gust mai bun,
  2. ingrediente mai bune,
  3. eficiență mai mare,
  4. grijă mai mare pentru mediu.

Multe informații interesante despre produse, ingrediente și procesul de producție, le puteți afla deja descărcând broșura Ghidul Miturilor de pe site – KnorrPentruBucatari.ro .

Personal sunt interesat de două sosuri – Knorr Sos de smântână cu verdeţuri și Knorr Fond de Peşte – pe care trebuie să îl conving pe un prieten căruia îi place să facă pe bucătarul să îmi prepare ceva cu acestea, sau chiar să mă însoțească la eveniment.

Țin minte că acum ceva timp pe când mă plimbam prin Amman, Iordania, am preparat fasole (a ieșit ceva… dar depășea ideea de fasole), iar fără Knorr Delikat, pe care le aveam de acasă, mâncarea nu ar fi avut gustul bun. Mă rog, după testul ăsta nu am mai fost lăsat în bucătărie, dar asta este altă poveste. Oricum s-a mâncat ce am gătit deci no comment.

Faptul că au grijă de mediu, iar produsele Knorr sunt într-adevăr de calitate m-au convins să le dedic un articol, pentru că se merită să afli ceea ce stă în spatele producerii produselor, iar Knorr pentru bucătari prin transparența și apropierea față de consumatori și bucătari deopotrivă, dovedesc că produsele lor sunt deosebite.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

2 Răspunsuri la “KNORR – turneu gastronomic în Ploiești pe 4 Octombrie 2011 la SKY”

  1. Fain articol fratemiu 🙂 Felicitari.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Blogal Initiative » Castigatorul campaniei speciale pentru bloggerii din Ploiesti - [...] http://raavi.ro/2011/09/knorr-turneu-gastronomic-in-ploiesti-pe-4-octombrie-2011-la-sky/ [...]