Jericho
Jericho (Serial TV)
Comentariu personal:
Recent s-a incheiat serialul, care a fost premiat, si a fost pe merit. Sa nu va asteptati la actiune prea intensa, este moderat, nu te tine intr-o tensiune continua, dar nici nu lungeste sirul povestirii. In schimb povestirea este inchegata, originala, si plina de intorsaturi neasteptate. Vizionare placuta!

Producatori:
Stephen Chbosky
Josh Schaer
Jonathan E. Steinberg

In rolurile principale:
Skeet Ulrich, Ashley Scott, Lennie James

Gen:
Drama, SF

Sinopsis:
O serie de atacuri teroriste cu bombe atomice, lasa Statele Unite in dezastru. Kansas, un orasel linistit trebuie sa faca fata noii realitati, unindu-i pe toti locuitorii.
Cinemagia:
„Skeet Ulrich, Gerald McRaney, Pamela Reed, Lennie James, Ashley Scott, Sprague Grayden, Michael Gaston, Brad Beyer, Kenneth Mitchell, Erik Knudsen si Shoshannah Stern au rolurile principale in JERICHO, o nou serial dramatic de succes despre ceea ce se intampla cu locuitorii unui orasel linistit din Kansas, dupa ce la orizont apare deodata un nor nuclear, aruncandu-i pe toti in haos. Astfel, ei raman complet izolati, intrebandu-se daca sunt singurii americani ramasi in viata.”

Trailer:
Sezon 1:

Sezon 2:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.