Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Este In Top 10 in Box Office

Titlu Alternativ:
Indiana Jones si regatul craniului de cristal (2008)

Regia:
Steven Spielberg

In rolurile principale:
Cate Blanchett | Harrison Ford | Karen Allen

Gen:
Actiune | Aventuri

Sinopsis:
Renumitul arheolog/aventurier Dr. Henry „Indiana” Jones este implicat din nou in actiune fiind prins in incurcatura unui complot rusesc, pentru a descoperi secretul din spatele artefactelor misterioase denumite „Cranii de Cristal”.
CinemaRX:

Actiunea filmului are loc in 1957, deci la 19 ani dupa actiunea din „The Last Crusade”, astfel fiind recunoscuta si perioada reala ce a trecut intre lansarile celor doua filme.
Indiana Jones duce o viata linistita ca profesor insa anumite intamplari il forteaza sa se reintoarca la viata de aventurier. Se va confrunta cu agenti ai Uniunii Sovietice pentru a recupera misteriosul craniu de cristal. Acesta se pare ca apartine unei civilizatii disparute precum mayasii sau e posibil sa fi fost creat chiar de o civilizatie extraterestra.
Aceasta misiune de recuperare si lupta impotriva rusilor il vor duce pe Indiana prin mai multe regiuni precum New Mexico, Connecticut, Mexico City si jungla din Peru. Totodata, aventurierul va avea de infruntat ironiile celorlalte personaje cu privire la varsta sa.

Citate:

Mutt Williams: Esti *profesor*?
Indiana Jones: Cu jumatate de norma.

Link Film:

 • Cinemagia
 • CinemaRX
 • IMDB
 • Trailer:

  Despre autor

  Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

  Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

  Share Button

  Articole asemanatoare:

  Comentariile sunt oprite.