Nu mai tin minte de cand nu am mai scris un articol pe blog. Motive se pot gasi pentru liste intregi, dar adevarul este ca nu am avut nimic important de spus sau de scris, in special pentru mine, uitand ca nu scriu pentru mine ci pentru cei care ajung pe blog din intamplare sau de pe magicul Google.

Nu promit ca voi scrie consecvent sau ca voi incerca sa scriu macar un articol pe saptamana, pentru ca am mai incercat fara sa reusesc sa ma pun pe treaba. Dar sper ca mintea mea va dori sa mai fie activa si sa indemne mainile sa se puna pe treaba.

In ultima vreme m-am concentrat mai mult pe mediul offline, pentru ca mie de acolo imi vin banii si nu de pe online ca la altii. Nu am vrut sa incerc sau sa gasesc un mijloc de a trai din online. Admir la altii munca lor zilnica de a face bani din online, care atrage pe zi ce trece tot mai multi adepti sau doritori.

Imi place de exemplu de Dragos Schiopu (alias Haotik), care are vointa si isi mentine pasiunea pentru blogging, chiar daca scrie mancand litere ca in aceste vremuri de criza. El cred ca s-a adaptat din acest punct de vedere inaintea la toti la criza. Dar nu acest lucru conteaza cum scrie, ci ideile care le expune periodic, sau proiectele in care investeste timp si bani, chiar daca nu au succes asa cum ar dori. Bine ca asa cum spunea intr-o discutie pe contul lui de pe Twitter, nu scrie si linii de cod asa cum scrie pe blog, pentru ca acolo chiar conteaza.

Il admir pe Alexandru Dumitru (alias Sandossu) care incearca sa dea sfaturi sau idei de marketing in mediul online prin blogul sau, si pentru faptul ca este unul dintre putinii care isi castiga traiul muncind in mediul online.

Desi era o vreme cand avea un cuvant de spus (si inca mai are notorietate), Bobby Voicu (alias la fel) blogul lui este doar o amintire a ce a fost candva (cel putin in blogging). Dar probabil ca oboseala din mediul online si concurenta si proiectele care nu-i mai lasau timp liber l-au facut sa renunte la multe din ele pentru a trai viata reala mai intens.

Blogul lui Cabral (alias nu are nevoie), care era plin de umor negru si era o placere sa mai citesti din cand in cand cate ceva acru legat de viata reala, a devenit un loc de talcioc pentru useri, alesi de el sau …

Dar gata cu melancolia, adevarul este ca nu conteaza ce fac sau vor face fiecare in viitor, important este sa iti traiesti viata cat mai bine si cu cat mai putin stres. Sunt multi altii care nu am pomenit de ei sau activitatea lor si care ii vizitam si inainte, si care inca ii mai vizitez: Alexandru Negrea (alias Buddha), Cristina Chipurici (alias Pyuric), Ciupercutza

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Articole asemanatoare:

Comentariile sunt oprite.