I Am Legend (2007)
Titlu Alternativ:
Legenda vie (2007)

Regia:
Francis Lawrence

In rolurile principale:
Will Smith, Alice Braga

Gen:
Actiune, Drama, Fantastic, SF, Thriller

Sinopsis:
Ani de zile dupa ce o ciuma a ucis majoritatea oamenilor si i-a transformat pe restul in monstri, singurul supravietuitor din New York lupta cu tarie sa gaseasca un leac.
Cinemagia:
„Numele meu este Robert Neville. Sunt un supravietuitor din New York City. Daca mai e cineva acolo… oricine… Te rog. Nu esti singur.”
In ciuda faptului ca Robert Neville (Will Smith) este un savant stralucit, nu poate sa stavileasca virusul teribil, creat de om, care era imposibil de oprit sau de vindecat. In mod inexplicabil imun la virus, Neville este acum ultimul supravietuitor din ceea ce a mai ramas din orasul New York sau poate din intreaga lume. Timp de trei ani, Neville a trimis zilnic mesaje radio, incercand sa gaseasca alti supravietuitori care s-ar mai putea gasi in lume. El insa nu este singur. Victimele molimei, mutantii – cei infectati de virus – ii pandesc din umbra fiecare miscare…asteptand ca Neville sa faca o greseala fatala. Fiind probabil singura sansa de supravietuire a omenirii, Neville nu mai are decat o singura misiune: sa gaseasca o cale de a inversa efectele virusului folosindu-si propriul sau sange, care este imun. Din pacate el stie ca este in inferioritate… si ca nu mai are mult timp.
Trivia:
Will Smith grew so enamored of his canine co-star, Abby, that he tried to adopt her when the shooting was finished, but the dog’s trainer could not be persuaded to give her up.
Citate:
Neville: God didn’t do this. We did!

Trailer:

 

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.