Titlu Alternativ:
Inselat de Sarah Marshall (2008)

Regia:
Nicholas Stoller

In rolurile principale:
Paul Rudd, Jonah Hill

Gen:
Comedie, Romantic

Sinopsis:
Peter pleaca in vacanta in Hawaii pentru a-si reveni dupa despartirea recenta cu iubita sa, vedeta TV, Sarah. Dar nu stie ca Sarah calatoreste spre aceeasi statiune ca el… si il aduce si pe noul ei iubit.


Cinemagia:

Peter tocmai s-a despartit de prietena lui, Sarah, o actrita celebra pentru rolurile ei din sitcomuri. Ca sa-si vindece ranile, barbatul nu gaseste alta solutie decat un sejur intr-o statiune de lux din Hawaii. Dar iata ca aici ajunge si Sarah, insotita de noul ei iubit, un individ extrem de chipes. De aici pana la dezastru nu mai e decat un pas, iar celebrul Judd Apatow o sa-l faca sigur…


Trivia:

The numerous bottles of wines that Peter, Rachel, and Sarah go through at the dinner scene are all red wines from Clos du Val in Napa Valley, California.

Erori:

Continuity: When Peter removes a piece of coral from Aldous’ leg, blood immediately starts flowing from his wound, one second later the wound is not bleeding and the blood is gone even though Aldous has not moved.

Citate:

Surfing Instructor: There’s only one cure for pain like that.
Peter Bretter: What?
Surfing Instructor: Weed. Ya got any?
Peter Bretter: No.
Surfing Instructor: Well then let’s just go surfing!

Trailer:

 

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.