First Sunday (2008)
Titlu Alternativ:
O duminica de pomina (2008)

Regia:
David E. Talbert

In rolurile principale:
Ice Cube, Tracy Morgan, Katt Williams

Gen:
Comedie, Crima

Sinopsis:
Durell si Lee John sunt prieteni buni si infractori neimportanti cu fitze. Cand li se spune ca au o saptamana sa plateasca o datorie de 17,000 $ sau Durell isi va pierde fiul, nascocesc o schema riscanta de a jefui biserica din vecinatate. In schimb, sfarsesc prin a petrece noaptea in prezenta Domnului si sunt fortati sa se ocupe de mai mult decat se asteptau.
Cinemagia:

Doi infractori nu foarte inteligenti au geniala idee de a lua ostatici un grup de credinciosi, aflat in biserica pe care cei doi vor sa o jefuiasca. Spre marea mirare a nelegiuitilor, convinsi ca nu li se va opune nici macar o urma de rezistenta, captivii se transforma intr-o adevarata pacoste cand incetul cu incetul incep sa-i convinga pe cei doi sa se caiasca si sa renunte la stilul lor de viata neapreciat in lumea celor sfinte.

Trivia:

Film prints were delivered to theaters under the codename „Bad to Worse”.

Erori:

Continuity: The first time that Darnell goes to Omunique’s apartment her large hoop earrings that have her name in script inside the loop are in backwards in her right ear. The one in the left is in the correct position and then the one in her right ear goes from wrong way to right way and back.

Citate:

LeeJohn: Isus Cel Alb se tot holbeaza la mine!

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.