Atunci cand imi place un design realizat de cineva ma intreb oare eu vreodata voi putea realiza asa ceva?

Stiu ca si la noi exista experti in Flash, dar ce a realizat acest tanar chiar mi-a placut…

Dontclick

„Ideea aceasta i-a venit in minte unui tanar pe nume Alex Frank, care, dupa ce a terminat studiile in design-ul comunicarii la Universitatea Essen Duisberg, a realizat conceptul, infatisarea si programarea unui site diferit de toate celelalte.

Dontclick.it necesita Flash si mai mult decat atat, o perioada de acomodare cu noua interfata din partea utilizatorului. La inceput ciudata, interactiunea simpla cu sectiunile se poate dovedi cu adevarat relaxanta.

Obisnuiti fiind sa stresam mouse-ul dand click dupa click, ne putem oare acomoda cu noua interfata? Daca degetele apasa butoanele mouse-ului, site-ul contorizeaza click-urile, afisandu-le in categoriile accidental sau intentionat. Acesta este un studiu de caz pentru a dezvalui impactul inovativei modalitati de navigare asupra utilizatorului. Trebuie mentionat faptul ca aproximativ un milion de vizitatori nu au dat niciun click pe toata durata vizitei!”

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Articole asemanatoare:

Comentariile sunt oprite.