Definitely, Maybe (2008)
Titlu Alternativ:
Desigur… poate ca… (2008)

Regia:
Adam Brooks

In rolurile principale:
Ryan Reynolds, Isla Fisher

Gen:
Comedie, Drama, Romantic

Sinopsis:
Trei relatii. Trei dezastre. O singura sansa.
Un consultant politic incearca sa explice divortul iminent si relatiile din trecut fetitei sale de 11 ani.
Cinemagia:
Povestea lui Will (Ryan Reynolds) incepe in anul 1992, cand era un tanar ucenic intr-ale politicii care se muta din Wisconsin in New York pentru a se implica in campania prezidentiala. Pentru Maya, Will reinvie un trecut vazut de un tanar idealist care invata dedesubturile politicii si este implicat in trei relatii sentimentale.
Will ii ofera fiicei sale o versiune romantata a propriului trecut si schimba numele celor trei femei, lasandu-si fiica sa ghiceasca cu cine s-a casatorit in final. Cine este mama ei? “Dulcica” colega de colegiu Emily (Banks), prietena si confidenta sa, apolitica April (Fischer), sau ambitioasa, independenta ziarista Summer (Weisz)?
Maya, punand una langa alta piesele acestui puzzle amoros, incepe sa inteleaga ca dragostea nu este chiar o bagatela, iar Will, ajutat de propria fiica, realizeaza ca niciodata nu e prea tarziu sa te intorci in si spre propria existenta sperand intr-un alt final.
Fara nici o indoiala, Ryan Reynolds (Smokin’ Aces si viitorul Fireflies in the Garden) straluceste in rolul unui barbat in cautarea unei a doua sanse, in comedia romantica, Definitely, Maybe.
Erori:
Echipa sau echipament vizibil: In timp ce Emily pleaca de la grãdina zoologicã, transmitatorul pentru microfonul sau wireless este vizibil in spate sub puloverul ei.
Citate:
Maya Hayes: Tata, Nu pot sa cred ca ai baut… si fumat… si ai fost asa o târâturã… Dar totusi te iubesc.

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.