A comunica este egal cu a iubi.

Nu despre iubirea fizică vorbesc, ci de cea care există într-o familie. Atunci când ai ceva în comun cu altcineva, când te leagă fie familia, fie națiunea, fie existenţa. Pentru că toți fie că vrem sau nu vrem, avem aceeași esență, același izvor. Sufletele noastre sunt legate între ele, şi asta veți observa, dacă veți proiecta în exterior aceeași iubire pe care o percepeți în familia voastră… În acel moment vă veți simți conectați la existenţă; veți simți existenţa ca o familie. Atunci veți vorbi cu oricine ca şi cum v-ați cunoaște de-o viață. Şi culmea va apare comunicarea. Persoana pe care o credeai separată în existenţă, va începe să se destăinuie. Nu va conta vârsta, naționalitatea sau interesele, ci va conta doar ca iubirea proiectată din interiorul tău sa fie măcar ca cea din familie.

Acest lucru mi s-a demonstrat iarăși într-o călătorie recentă, unde a apărut comunicarea fără măcar s-o încep personal. Singurul lucru pe care l-am simțit a fost iubirea faţă de existenţă.

Deci nu uitați, iubiți-vă așa cum vă iubiți familia, şi viața voastră va deveni ireală…

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 51 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.