Cloverfield (2008)
Titlu Alternativ:
Monstruos (2008)

Regia:
Matt Reeves

In rolurile principale:
Blake Lively, Mike Vogel, Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller

Gen:
Actiune, Drama, SF, Thriller,Mister

Sinopsis:
Totul se petrece in jurul atacului unui monstru in New York, povestit din punctul de vedere al unui grup mic de oameni.
Cinemagia:
Cu o noapte inainte de plecarea lui in Japonia, Rob considera petrecerea lui de ramas-bun un bun prilej sa confeseze anumite sentimente. Din pacate, totul ia o intorsatura neasteptata in momentul cand pamantul incepe sa se cutremure. O liniste se asterne brusc, iar toata lumea vrea sa afle detalii despre cutremur. Lumea urca pe acoperis sa vada ce pagube a provocat cutremurul. O minge de foc explodeaza la orizont. Urmeaza o cadere de curent. Confuzia si panica se instaleaza, in timp ce oameni de la petrecere ies pe strada. O multime de tipete si un raget inuman se aud pe strada, oameni panicati alearga cautand adapost, iar Rob si prietenii sai sunt nevoiti sa mearga printr-un peisaj schimbat total. Nimic nu mai este la fel ca acum cateva ore: peisajul si atmosfera s-au schimbat dintr-un calm relativ intr-un oras de nerecunoscut: cineva sau ceva monstruos a pus stapanire pe oras… Incepe lupta pentru supravietuire.
Erori:
Continuity: During the subway tunnel scenes, Rob’s shirt seems to clean itself. At first it is dirty and sweat stained, then it is relatively clean, and then it is dirty again.
Trivia:
The teaser trailer, as was planned, was shot before principal production began with digital cameras.
Citate:
Rob Hawkins: It’s 6:42 AM. Beth’s dad’s place. He’s out of town. And it’s already a good day.

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Comentariile sunt oprite.