Awake (2007)
Titlu Alternativ:
Sub anestezie (2007)

Regia:
Joby Harold
In rolurile principale:
Jessica Alba, Hayden Christensen, Lena Olin, Terrence Howard
Gen:
Drama, Thriller
Sinopsis:

In fiecare an, unul din 700 oameni se trezesc in timpul operatiei. Cand au planuit moartea sotului ei, nu s-au gandit ca el va fi unul dintre ei.
Povestea se focalizeaza pe un barbat care sufera de „constienta anestezica” si se gaseste treaz si constient, dar paralizat, in timpul operatiei de inima. Mama sa trebuie sa lupte cu proprii demoni, deoarece drama se desfasoara in jurul lor, in timp ce incearca sa dezvaluie povestea ascunsa din spatele tinerei sotii a fiului ei.

Cinemagia:

Simptomele sunt chinuitoare: dureri ascutite in spate si in parti, care se transmit in abdomen si in vintre; urina cu sange si urinatul dificil; febra si frisoane; greturi si stari de voma. Pacientii spun ca se simt ca si cum ar fi fost injunghiati in spate cu un cutit.
In timp ce este tratat pentru aceste simptome – cauzate de un calcul renal – regizorului si scriitorului Joby Harold ii vine ideea thriller-ului despre durere si „constienta anestezica”.
Filmul AWAKE / Sub anestezie este un thriller in care joaca Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard si Lena Olin. Filmul este despre un tanar bogat, care are o inima bolnava si o viata amoroasa complicata, care, la inceputul transplantului salvator de inima experimenteaza fenomenul medical cunoscut sub numele de „constienta anestezica”: desi paralizat de medicament, pacientul poate sa vada, sa auda si, cel mai infiorator, poate sa simta tot ce i se intampla.

Trivia:

As visible on a letter envelope, Jessica Alba’s character’s real name is Samantha Tunnell. That is the same last name as co-producer Tory Tunnell’s.

Citate:

Clay Beresford: Am I supposed to still hear you?

Trailer:

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 156 articole pentru noi.

Nascut in Ploiesti, un autodidact din nastere, indragostit de Social Media si Web Design, in cautare mereu de prieteni noi din toata lumea... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - de Otto

Share Button

Articole asemanatoare:

Comentariile sunt oprite.